Som medlem i MiM kan du engagera dig på olika sätt. Låt din tid och möjlighet styra – till oss är du välkommen som du är!

 

Varför och hur

Vill du träffa människor med olika erfarenheter och från olika bakgrunder? Vill du vara stöd för en person i kontakt med myndigheter? Har du ett brett kontaktnät att dela med någon som saknar detsamma?

Eller har du kanske ett rum som står tomt men som skulle kunna bli en trygg plats för en person utan? Råkar du vara en fena på att skriva CV och kan tänka dig att hjälpa någon att söka jobb? Kanske är du bara nyfiken och vill ta del av föreningens mailutskick?

 

Swisha 100 kronor

För att bli medlem – swisha 100 kronor till nummer 123 350 30 26. Kan du även tänka dig att betala stödmedlemskap för en ungdom, swisha 200 kronor. Skriv ditt namn och födelseår (t.ex 1999) i meddelanderutan.

 

Och
 

Fyll i formuläret nedan

Fundera på hur du vill vara medlem i MiM och om/på vilket sätt du kan tänka dig att vara engagerad. Välj bland olika alternativ.


 
 

Nu är du medlem!

Vi är glada att du nu har blivit medlem i MiM. Vi tar del av formuläret och kontaktar dig när det blir aktuellt. Självklart är du alltid välkommen att höra av dig till oss!

 

Formulär att fylla i

Det är viktigt att du fyller i formuläret för att du ska finnas med i vårt medlemsregister. På så sätt nås du av viktig information, spännande aktiviteter och annat kul.

Jag är intresserad av att... *